Несесер

32 идеи за аристократичен маникюр

Сигурно ще ви е интересно да разберете, че кралица Елизабет II използва един и същ цвят и марка лак за нокти от повече от 30 години.

Сигурна съм, че докато мине сватбата на принц Хари с американската актриса Мегън Маркъл, новините за тях ще изскачат и от гардеробите ни, но, като се изключат съвсем пошлите и досадни неща, това е приятен повод да научим повече за живота по кралски. 

Той, разбира се е интересен не само, заради блясъка на лукса, в който тази фамилия живее, но и с тежестта на етикета и правилата, които им се налага да спазват. 

Ако сте забелязали, маникюрите на кралските особи никога не са ярки, да не говорим за дълги. Къс, чист маникюр, оцветен в телесни или много близки до телесните нюанси на розово, бяло, екрю, е запазената марка на аристократизма.

Сигурно ще ви е интересно да разберете, че кралица Елизабет II използва един и същ цвят и марка лак за нокти от повече от 30 години – Ballet Slippers на Essie. Те, впрочем, са големи майстори точно на тези бледи нюанси, сред които може да се подбере подходящ за всеки тен на кожата, но кралската фамилия не залага само на тази марка.

Това, което се знае за маникюра на дукесата на Кеймбридж, Катрин, е, че също се придържа строго към етикета на почти безцветен и безупречно поддържан маникюр, а на сватбата си с принц Уилям маникюрът й бил съчетание от два нюанса - Allure на Essie и Rose Lounge на Bourjois.

Подбрах цяла колекция подобни маникюри в галерията.Приятно разглеждане!