34 стайлинг идеи как да носите тропически принт

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Тропическият принт е сред водещите модни тенденции за новия сезон и ако искате да добавите доза екзотичност към своя летен гардероб, е добре да имате поне една такава дреха. Ако имате желание да разчупите стила си и да му добавите цветност, може да комбинирате умело по-неутралната част от гардероба си с ризи, блузи, поли или панталони с този принт. Съчетаването на екзотичния принт с ярки цветове също е чудесна възможност за лятото, но бъдете много внимателни, ако го ползвате заедно с други принтове.

Предлагаме ви да разгледате стайлинг идеите в днешната ни галерия. Те доказват, че тропическият принт носи истинско лятно вдъхновение и шарено настроение.

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...