Мода

Банските костюми, вдъхновени от София Лорен и Бриджит Бардо

Марката Sun Diva представя модерен прочит на суперкласически модели.

Тези дни времето сякаш забрави, че е пролет, и ни напомни за горещите летни дни, морските брегове и свежия бриз там. Това ни накара да помечтаем за следващата екзотична дестинация, която искаме да посетим. За нея ни е необходим малко багаж – ефирна рокля, красиви чехли, плажна чанта, сламена шапка и задължителният бански костюм.

И тъй като трябва да започнем отнякъде с подготовката, днес ще ви разкажем за българската марка Sun Diva, която предлага суперстилни бански костюми.

Тя е създадена през 2017 г. от Диана Захариева, а моделите представляват модерен прочит на класически бански костюми, вдъхновени от италианската и френската ривиера, от раираните тенти, шампанското и сладостта на Dolce Vita. Също и от непреходната красота на велики актриси като София Лорен, Бриджит Бардо и Роми Шнайдер.

Моделите са предназначени за жени с изграден собствен стил, които не се влияят от моментните тенденции, а знаят какво искат и в какво да инвестират. Харесват телата си такива, каквито са, и не страдат от комплекси. Оттук идва и идеята всеки бански костюм да носи женско име, което да му придава собствена индивидуалност.

Изработват се в София от висококачествени италиански и френски материали. А първата колекция на марката е в така наречения basic стил: четири модела в четири класически цвята като черно, бяло, червено и телесно. Идеята е тя да е винаги налична, докато останалите колекции ще се продават до изчерпване на количествата. Най-новата лятна колекция на Sun Diva вече също е налична и се състои от три модела в червено и синьо райе.

Всички колекции на марката можете да разгледате и закупите единствено в онлайн магазина им: www.sun-diva.com.

Фотография: Kare Studio

Грим: Мариана Михайлова

Коса: Милен Иванов

Модел: Дея / Ivet Fashion