Общество

Безплатна Академия за родители този месец в София

Работещата майка - една голяма тема

Безплатна Академия за родители този месец в София

Над 30 вдъхновяващи лектори, 70 водещи организации, 20 работилници за малки и големи, 30 безплатни консултации и още много изненади ще ви очакват на форума Академия за родители на 24 февруари. Мястото е последният етаж на Парадайз център.

Темите, включени в програмата, са разделени смислово: за бременни и за родители, като лекциите ще се провеждат в две различни зали. [[more]] За бъдещите майки ще са интересни и полезни безплатните консултации на място със специалисти по кърмене, спорт, бебеносене, безопасност, здраве и др. Настоящите родители пък ще могат да научат много неща за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години. Предвидени са и кътове за споделяне и практически консултации с психолози, детски педагози, финансови специалисти.

Сред акцентите във форума тази година е темата за работещата майка. Тя ще бъде представена в откровен разговор между Виктория Величкова (група "Мастило и проект "Маргаритка") и Мария Пеева (Мама Нинджа).

Децата също няма да скучаят. Форумът ще включва разнообразни семейни работилнички: детско караоке, вълнуващи логически игри, строителни предизвикателства, приказки-игри и още много.

Всичко за събитието можете да научите тук, а пълната програма е налична тук.

Участието във форума е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.