Несесер

Боядисана и хидратирана коса – мисия възможна!

Приветстваме новата дълготрайна гел боя за коса #Pure Color.

Вярваме, че един продукт е добър, когато съдържа чисти съставки или такива, придобити от естествени природни източници. Това се отнася не само за козметиката, която ползваме ежедневно, но и за боята за коса. Затова приветстваме #Pure Color от Schwarzkopf – новата дълготрайна гел боя за коса с хидратираща технология и атрактивни съставки като екстракт от кактус и масло от жожоба.

Тя съчетава в себе си иновативната хидратираща Aquaxyl технология, спомагаща водните молекули да се задържат в косата, благодарение на което обещава 52% по-хидратирана коса. В нея са добавени и хидратиращи съставки като екстракт от кактус, омекотяващо алое вера и масло от жожоба. Така #Pure Color оставя косата дълбоко хидратирана, неустоимо бляскава и лесна за разресване.

Гел формулата й не се стича, лесна е за нанасяне и се отмива лесно. Тъй като крем боята и окислителят са с подобни една на друга гел текстури, боята се смесва изключително лесно. А всичко това прави боядисването по-приятно.

Новата боя за коса #Pure Color, създадена от експертите на Schwarzkopf, ще откриете в 20 нюанса – от бебешко русо до гарваново черно. А с всички тях ще постигнете следното – чист и интензивен цвят и здрав вид на косата.

Ако косата ви можеше да избира, тя би избрала #Pure Color!

С подкрепата на Schwarzkopf