Денина Мартин: Зарядът на аксесоарите трябва да бъде в синергия с личния ви заряд

Денина Мартин: Зарядът на аксесоарите трябва да бъде в синергия с личния ви заряд
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Изключително сме щастливи да ви представим втория от поредицата материали, посветени на тайните на най-успешните модни блогъри у нас. Всяко от момичетата ще илюстрира по една или няколко свои любими тенденции за сезона и ще избере няколко аксесоара от новата колекция на Folli FollieДнес помолихме Денина от Purely Me by Denina Martin да сподели с нас как бихме могли да се преобразим с тях. Освен това тя ще ни разкрие и няколко свои трика, които й помагат да се възползва максимално от силата на аксесоарите и способността им да създават нови и различни визии всеки ден.

Каква е любимата ти модна тенденция за сезона?

Винаги се затруднявам в това да определям любимата си тенденция за сезона, защото обикновено те са няколко. За есен/зима 2016 една от тях определено са мини чантите – структурирани, с ясно очертан силует и внимание към детайла.

Какво са за теб аксесоарите – допълнение към общия стайлинг, акцент във визията или вълшебна пръчица за преобразяване?

Аксесоарите са всичко! Колкото и красив да е един стайлинг, той е нищо без допълнение от бижу или чанта.

Би ли споделила как се възползваш максимално от силата на аксесоарите? Имаш ли някакви трикове?

Най-важният ми "трик", ако мога така да го нарека, е да не се отрупвам. За да се възползвам от силата на един аксесоар, трябва да му дам възможност да изпъкне. Затова открито вярвам в максимата "колкото по-малко, толкова по-добре", но пък силно отричам абсолютната липса на аксесоари.

Твоят съвет към българските момичета?

Да експериментират. Да не се страхуват да опитат нещо ново, но същевременно да не бягат твърде далеч от същността си. Когато избирам аксесоари за себе си, винаги си задавам въпроса "Това аз ли съм? Отговаря ли на моя дух, стил и характер?". Вярвам, че всяко бижу или чанта носят заряд и той трябва да бъде в синергия с личния.

Локации: магазин Folli Follie и Spaggo в Serdika Center

Всички предложения на марката може да разгледате в магазините на Folli Follie, намиращи се в София - Paradise Center (партер), Serdika Center (етаж 1), Ring Mall Sofia (партер).

С подкрепата на Folli Follie

Десислава е момиче, което обича думите – да преоткрива и скрива в тях себе си и всичко. Започва да ги записва, за да не пропусне някой нов ред, многоточие или отклонение. Обича също цветя (в градини), френски прозорци, океан, чай, малини, цвят екрю и вино. И да пътува много обича. Отбелязва синхроничностите по пътя си и така е сигурна в посоката. Има всичко, за което е мечтала, но не спира,...