Мода

Една „Седмица в Милано“

За първи път у нас имаме възможност да се насладим на резултатите от една колаборация между моден блогър и дизайнер – нещо, което до този момент не се беше случвало и изглеждаше като недостижим мираж.

Преди седмица една от любимите ни български модни блогърки Ванина Ханджийска и дизайнерката Славина Петрова ни представиха невероятна модна колекция, вдъхновена от Седмицата на модата в Милано. Няма да крия възхищението си от смелостта им да предизвикат вниманието ни и да се опитат да ни потопят в магията на този град.[[more]]Всяка дреха от колекцията е създадена с много любов и отношение към детайла, което личи не само в представянето й, но и в качествената им изработка. Щастлива съм, че за първи път у нас имаме възможност да се насладим на резултатите от една колаборация между моден блогър и дизайнер – нещо, което до този момент не се беше случвало и изглеждаше като недостижим мираж. Искрено се надявам тази тенденция да продължи и скоро да се превърне в нещо напълно естествено и за нашите ширини.

Самата колекция беше представена под формата на модна инсталация в рамките на предишната седмица в арт галерия „Червената точка“. Хубавото е, че независимо от официалното й закриване, можете да откриете и пробвате всички модели в магазин "ZIP" (ул. „Уилям Гладстон“ 20-22).

Сигурна съм, че сред тях ще откриете нещо за себе си, което ще ви кара да се чувствате като на модно дефиле в Милано всеки път, когато го носите.