Mish Mash Fest

Eдна сладка авантюра за сетивата

Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition

Радваме се да ви споделим, че този уикенд на предстоящия сладък Mish Mash Fest за първи път ще ни гостуват и бутикови сладкарници и салони за чай "100 грама сладки". [[more]] Всеки ден с много любов и внимание в уютната домашна атмосфера на своите профилирани работилници те създават специално за вас изискани и нежни сладки изкушения, фини шоколадови бонбони с неповторим вкус по уникална ръчна технология, без да добавят консерванти, запазвайки истинския вкус.

За да постигнат този нежен деликатен вкус, използват само най-висококачествени белгийски шоколади, старателно подбрани пресни ядки, кремове от свежи плодове и оригинални алкохоли.

И с истинска колекционерска страст събират само най-добрите френски, руски, немски, чешки и италиански рецепти, зa да можете да се насладите на сладкарски шедьоври и да изживеете една изкушаваща авантюра.

Заповядайте на Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition. Той ще се проведе на 10 и 11 февруари 2018 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 18 часа.