Несесер

Ежедневно СПА усещане за всички жени

Dove на Mish Mash Fest - Summer edition

Ежедневно СПА усещане за всички жени

Здравейте, приятели! Печелившитe участници от нашата ФБ игра, които ще получат като подарък крем и лосион Dove DermaSpa, са:

  1. Атанаска Георгиева
  2. Паулина Пенчева
  3. Татяна Георгиева
  4. Силвия Добревска
  5. Боряна Баева

..............................................................................................................................................................................

Радваме се, че ще имаме възможност отново да ви срещнем с нашите приятели от Dove на лятното издание на Mish Mash Fest! Този път от марката ще ни гостуват с най-новата си серия за тяло - Dove DermaSpa и вече искаме да ви разкажем малко повече за нея.

Dove точно като нас вярват във важността на времето „за мен”, както и в това, че красотата е хармония. Тя не е универсална форма, щампа, а чувство за лична удовлетвореност, съзнание за пълноценна връзка с тялото, която се постига с лична грижа. А когато тази грижа е удоволствие, тогава тези моменти са безценни. Няколко минути на ден са достатъчни за постигането на тази може би най-важна хармония – между ума и тялото.

Dove представят технологично напреднала гама продукти, която превръща ежедневната грижа за тялото във всекидневно СПА удоволствие. DermaSpa е нова хидратираща концепция за грижа за тялото, която съчетава  дерматологична грижа и луксозни усещания. В нея е вложена технологията Cell Moisturisers (ключови хидратиращи агенти, извлечени от естествени семенни масла) – иновация, произтичаща от грижата за лицето и подобряваща състоянието на защитния слой на кожата.

Гамата DermaSpa се предлага в три луксозни колекции, предназначени за различни типове и нужди на кожата и притежаващи свое собствено ухание, разработено съвместно с Ан Готлийб – легендарен експерт в света на парфюмите. Разкошните изтънчени опаковки допълват усещането за качествена грижа и подпомагат желанието за употреба всеки ден.

Goodness3 съчетава омега-масло, извлечено от морски зърнастец, със Cell Moisturisers™, действащи право в сърцето на кожните клетки, хидратирайки ги изцяло. Омега-маслото възстановява защитния слой на кожата, изглажда я и ѝ придава кадифеност и гладкост. Изтънченият аромат на колекцията е смес от кремообразна ванилия, сочен кокосов орех, мускус, свеж цитрус, енергизиращ джинджифил и ябълкови нотки, съчетани с прелестен букет от аромат на фрезии и франджипани. Колекцията се предлага в четири форми - Goodness3 лосион за тяло, Goodness3 олио за тяло, Goodness3 крем за тяло и Goodness3 крем за ръце.

Колекцията Uplifted+ предоставя дълбокопроникващо хидратиране и подхранване, което е ключово за видимото възвръщане на еластичността на кожата. Божественият аромат на гамата идва от съчетанието между танцуващи водни лилии и краставица, освежени с листа от зелена теменуга, съчетани с чувствеността на сандалово дърво, индонезийско пачули и сладък мускус. Предлага се в три освежаващи форми: Uplifted+ лосион за тяло, Uplifted+ олио за тяло и Uplifted+ масажиращ рол-он за тяло.

Summer Revived е третият диамант на серията DermaSpa. Това е и първият лосион за тяло на Dove от класа на спа продуктите. Той съчетава естествени нежни бронзанти с технологията Cell Moisturisers™. Автобронзиращият лосион хидратира кожата, същевременно доставяйки здравословно бронзово сияние и безценно лятно самочувствие. Summer Revived е идеален за средно тъмна до тъмна кожа.

 

Ще ви очакваме на Mish Mash Fest – Summer edition, който ще се проведе на 28 и 29 май в One More Кино от 10 до 19 часа.