Момичешки тайни

Кармична ли е срещата ни? Създадени ли сме един за друг?

Рубрика на Astrobooth за любители астролози

Кармична ли е срещата ни? Създадени ли сме един за друг?

Снимка: www.storyblocks.com

Astrobooth е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и аналитичен астрологически подход. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от Astrobooth за любители астролози, която отговаря на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с близките ни хора.

Допълваме ли се?

Погледнете аспектите, които сключват съответно Слънцето на единия или на другия с планетите на партньора.

Има ли аспекти, значи сте заедно, защото вашите пътища се преплитат, мисиите ви на герои в живота са в някакво взаимоотношение – хармонично или напрегнато. И интересното е, че ако имате там като аспекти тригони, значи сте в някаква мистична хармония на лекотата и приятните преживявания. Ако имате секстили, пред вас една след друга ще се отварят чудесни възможности да изживявате връзката си наистина по хубав и успешен начин. Но ако аспектите са предизвикателни – съвпад, опозиция, квадрат, то вие просто НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТМИНЕТЕ този човек, свързани сте, ще се занимавате един с друг, щете – не щете, защото звездите казват, че имате общи задачи да разрешавате, общи пътища, по които да вървите. Така че запасете се с търпение, хляб и сол и тръгвайте на своя пилигримски воаяж – „каквото ще бъде, ще бъде“ се пееше в старата песен!

Ако търсите отговор на въпроса как ще живеете заедно, то вижте дали имате аспекти между Луните, а ако нямате – на Луната с други планети на партньора. Те ни казват дали „се понасяме“ като вибрации на ежедневно ниво, дали инстинктите ни са в хармония или в противоречие. Тук аспектите се четат директно (хармоничните са това, което казва името им) – секстилът и тригонът просто са добри, а предизвикателните са по-скоро отрицателен отговор на този въпрос.

(Вижте аспектите на планетите си в Astrobooth.com и тълкуванията им. Aко отсъстват, значи нямате такива аспекти. Очаквайте скоро и аспектите при Асцендентите.)

Били ли сме вече заедно?

Вижте съответно аспектите си със Сатурн и Плутон (очаквайте скоро в Astrobooth и аспектите със Северния и Южен Лунен възел в допълнение на тази тема).

Всеки аспект на планета със Сатурн ясно показва в коя област сме били ограничени от другия в предишен живот или че ние сме го ограничавали или сме претърпели там загуба. Сега е време да се поставим на


неговото място или животът ще ни постави (ако не успеем, ще преживеем всичко отначало, докато си научим урока). Строгият учител Сатурн ни посочва, че с този човек имаме карма да плащаме, да отработим, да се ограничим, да преживеем, да бъдем опора, да дадем сигурност, да сме по-зрелите и отговорните, да градим отношенията за дълъг период. И да, няма да се разделяме, а ако това стане, ще е след дълъг период на опити да останем заедно на цената на всякакви компромиси, лимити, граници, ощетявания, тежък труд и понасяне на невъзможни неща. Дългосрочните отношения винаги имат преплетен Сатурн в тях, а никой аспект, сключен с тази планета, не е лек! Но ако го отработим, отплатата ще е спокойствие и сигурност, които никой друг и никое друго усилие не може да ни донесе!

Вижте аспектите си в приложението и техните тълкувания, обмислете областите, които са описани като задействани от тях – това са вашите „теми“ със Сатурн и другата планета, вас и другия.

Плутон – пренаписване или смърт

Както при Сатурн, и при аспектите на Плутон (ако ги имаме) сме били заедно вече не в едни живот. Приятели, роднини, любовници, съпрузи, шеф и починен, каквито и да са били отношенията ни, единият е властвал безмилостно над другия (какъвто и аспект да сключва Плутон). Трябва да знаем, че сега ще трябва да се справим с тази скрита манипулация и невидима сила, с които ние управляваме другия или той нас, и да преминем в друг диапазон – на голямата мощ, но вече употребена за съзидаване, преодоляване на трудностите и „пренаписване“ на историята... като прераждане, като възкръсване на Феникс от пепелта, като преминаване през злото и пречиставане от магията и лошите сили. Тези процеси са така стаховито силни и неясни, че само инстинктите и интуицията могат да ни преведат през мрачните им дебри. Винаги ще има ревност, пълно доминиране, развала на друга връзка, унищожаване напълно на старото. Доста неприятни и плашещи дебри за душата, но явно нужни и „предписани“ от астро картата като единственият път напред към себе си и своето щастие, към което така силно се стремим.

Допълваме ли се?

А има ли аспекти, които ни подкрепят по пътя ни, правят всичко лесно за нас? ИМА! Тригоните – вижте колко тригона имате и им се радвайте! Там енергиите текат лесно, нищо не ги спира, в техните области ние се радваме на успехи и безоблачно щастие J!

(Вижте имате ли тригони в Astrobooth.com.)

За детайлни лични прогнози за връзките и взаимоотношенията си свали Astrobooth приложението от App Store или Google Play или влез на www.astrobooth.com.