Несесер

Където изкуството и поезията се срещат с любовта и златото

Притежаването на такова бижу е сбъднат сън за всяка жена, влюбена в изкуството, поезията и елегантността!

През 1951 г. във Виена се ражда нова категория в ювелирното изкуство. Бижутерската къща FREYWILLE превръща любовта и страстта си към творбите на големите художници в изключтелни образци на бижутерията, съдържащи в себе си вечната модна елегантност и безкрайното вдъхновение от художествените шедьоври.

Днес FREYWILLE са спечелили световна слава с дизайните, уменията на златарите и експертите си по уникалния фин емайл, превърнал се в тяхна запазена марка. Орнаментирани ръчно в богати или нежни цветове, изработени от злато и инкрустирани с диаманти, бижутата им не могат да бъдат сбъркани – от оригинални дизайнерски идеи до вмъкването на мотиви от безсмърни творби на художници от XIX и ХХ век, притежаването на бижу FREYWILLE е сбъднат сън за всяка жена, влюбена в изкуството, поезията и елегантността.

   


През февруари любовта се носи във въздуха навсякъде около нас, а витрините на бутиците FREYWILLE са декорирани с английски, немски и английски любовни поеми, посветени на смисъла на живота, съчетани с най-романтичните образци на тяхната продукция – специално селектирани дизайни от колекции, вдъхновени от творбите на Клод Моне, Алфонс Муха, Фриденсрайх Хундертвасер.

 

Дебютната колекция Rose Gold е посветена на любовната поезия – Poesie D’Amour е в нежни романтични цветове и меки заоблени форми. Вдъхновението зад нея са творбите на Алфонс Муха, един от големите майстори на художественото течение Аrt Nouveau в началото на XX век.

Знаехте ли, че Фриденсрайх Хундертвасер е имал страстна и бурна връзка с българска актриса? Сила, страст и драма стои зад серията бижута IMPERIAL DESIGN, посветени на тази любов и изработени от 18-каратово злато и диаманти. Серията е част от разкошната колекция на FREYWILLE, посветена на Хундертвасер и наречена HOMMAGE À HUNDERTWASSER.

Превърнали се във вечна класика, творбите на Клод Моне са едни от най-вълнуващите образци на импресионизма. Създадени не за да бъдат обяснявани, а за да бъдат обичани, те са като определение на самата любов! Колекцията HOMMAGE À CLAUDE MONET е бестселър на бижутерската къща, а сред дизайните в нея особено внимание преди Свети Валентин обръщат на серията ORANGERIE, подходяща за жените, които се вдъхновяват от класиката в изкуството и искат да имат красиво бижу, изработено от най-фин емайл и 18-каратово злато и диаманти.

И тези, които намират красотата в изчистената елегантност, не са забравени – новите гривни на POPPY RED MONOCHROME са семпли и едноцветни, прекрасен акцент във визията не само самостоятелно, но и съчетани с останалите бижута от колекциите на FREYWILLE.

Преди Свети Валентин селекцията артистични дизайни на FREYWILLE са поетично обяснение в любов към всички, празнуващи най-красивото чувство. Романтичен подарък от сърце!

Разгледайте предложенията в галерията. 

С подкрепата на FREYWILLE