Несесер

Ключът към свежата и сияйна кожа

Hydrabio Perfecteur на BIODERMA - надеждно решение за жени, които търсят дълбоко хидратирана, еластична и сияйна кожа

Ключът към свежата и сияйна кожа

Като жени знаем, че основен елемент в грижата за кожата е нейното хидратиране. Повечето от нас са усетили върху лицата си негативния ефект на сухия замърсен въздух, на вятъра, UV лъчите, умората, стреса и други натрупващи се фактори, което налага създаването на устойчив навик в грижата за хидратация на кожата. За наше щастие продуктите за хидратиране стават все по-добри, научните изследвания, които стоят зад тях, са все по-задълбочени и резултатите не закъсняват.

Днес специалистите от BIODERMA представят новата иновация в портфолиото си - физиологична емулсия Hydrabio Perfectеur SPF 30, част от хидратиращата серия HYDRABIO. Тя представлява надеждно решение за жени, които търсят дълбоко хидратирана, еластична и сияйна кожа, постигната с употребата на един-единствен продукт, нанесен с удоволствие.

Емулсията Hydrabio Perfectеur SPF 30 хидратира интензивно и трайно кожата, снабдена е с UV защита с SPF 30, омекотява фините линии и прикрива мъничките несъвършенства по лицето ни, гарантирайки свеж вид и блясък през целия ден. Продуктът е с много добра поносимост, некомедоногенен, хипоалергенен и има свеж и приятен лек аромат. Не на последно място, представлява чудесна основа за ежедневния грим.

Hydrabio Perfectеur SPF 30 е ламеларна емулсия, притежаваща структура, сходна с тази на кожата, което прави възможно запълването на фосфолипидния слой, оптимизирането на водните резерви и подпомагането на навлизането на активните съставки в кожата. Емулсията засилва действието на основните съставки на патента AQUAGENIUM® в серията HYDRABIO: екстракт от семена на ябълки и витамин РР, за да активира циркулацията на вода в клетките.

Когато кожната бариера е здрава и добре хидратирана, нейната повърхност е гладка и отразява светлината равномерно. Именно това е ключът към свежата и сияйна кожа. За да постигне перфектен блясък, към хидратиращата формула на Hydrabio Perfectеur SPF 30 са добавени и две допълнителни активни съставки – пудри, които отразяват светлината и създават мек, кадифен завършек върху кожата, и салицилова киселина, която активира клетъчната регенерация, без да дразни кожата. Видимите резултати не закъсняват - можете да им се радвате само след 28 дни.

Изграждането на полезния навик в грижата за хидратиране на кожата е подпомогнато и от практичната и удобна форма на емулсията –  тубичка-помпа в оптималната дозировка pocket size (40 мл), а удоволствието от употребата ѝ е гарантиранo от меката, гладка и лека текстура в светлорозов цвят с нежен аромат.

С подкрепата на Bioderma