Несесер

Косата ни грее, цветът е зашеметяващ: Подаряваме ви тайната

Клуб на момичетата

Косата ни грее, цветът е зашеметяващ: Подаряваме ви тайната

Снимка: www.storyblocks.com

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък спрей без отмиване Phytomillesime са:

1. Борислава Благоева

2. Мая Декова

3. Ваня Атанасова

.......................................................................................................................................................................

Русо, кестеняво, червено и черно отдавна звучат прекалено семпло. Днес най-разнообразни възможности, нюанси, техники за боядисване на косата се налагат като трендове от топ коафьорите в световен мащаб. Медно, розово, сиво, омбре, сомбре, балеаж, леаж, калифорнийски кичури - цяла вселена е. Доверяваме се на фризьора си, не изневеряваме на своя усет и предпочитания. Излизаме от салона, косата ни буквално грее, цветът е зашеметяващ, а ние се носим на крилете на удовлетворението и си пожелаваме едно-единствено нещо - този ефект да се задържи за по-дълго. Познато чувство, нали?

Знаем, че с всеки следващ ден обаче цветът малко по малко изгубва своята свежест и наситеност, а косата вече не е толкова жизнена. И това не само че не ни харесва, а и се отразява малко или много на самочувствието ни. Хубавото е, че големите компании, посветени на грижата за косата, са помислили и за това. Точно за такъв продукт ще ви разкажа днес - спрей без отмиване Phytomillesime, част от портфолиото на френската марка Phyto. А три от вас ще могат лично да се уверят в качествата му, защото ще го спечелят в нашата игра (необходимо е само да се регистрирате в Клуба на момичетата).

Безспорно едно от основните преимущества на спрея е, че е без отмиване. Това позволява лесно и удобно нанасяне. Ползвайте върху суха коса като деликатен и интелигентен завършек на ритуала ви за красота.

А сега ще обобщя посоките, в които действа продуктът благодарение на натуралните си съставки.

Вярвате или не, в състава на спрея присъства ябълка Red Love. Този сорт принадлежи към суперхраните заради високото съдържание на антиоксиданти. Антоцианините улавят свободните радикали и така запазват цвета наситен и сияен. Косата е предпазена от външните агресори и е не само красива, но и заздравена. Продължаваме с ябълката, като вече на фокус са и цветовете, не само плодовете. Чистият екстракт, богат на олигозахариди и антиоксидантни полифеноли, извлечен чрез сложния и прецизен процес на хидродестилация, спомага да подсилване блясъка на косата. Завършваме с хибискуса, едно почти вълшебно цвете, което успокоява, защитава, хидратира и придава още повече блясък и мекота. 

Аз бих ви препоръчала да използвате серия Phytomillesime в цялост. Останалите продукти, включени в нея, са шампоан, маска и крем-спрей. Разбира се, вие избирате на кой от двата спрея да заложите. Продуктите, създадени специално за боядисана и изсветлявана коса, предпазват косъма от външните агресори, както и от неблагоприятното въздействие на различните видове стилизанти, които ползваме ежедневно. Резултатът от употребата на тази серия на Phyto е разкошна коса, която не губи наситеността на цвета си, нито блясъка и жизнеността си.