Звезди

Коя е новата приятелка на Брад Пит?

Колкото повече примери има за желани, богати и известни мъже, за които е важна не само визията на жената до тях , а и нейните постижения, толкова по-добре.

Коя е новата приятелка на Брад Пит?

След като Джордж Клуни вдигна летвата до небесата и вече е споменаван предимно като „съпругът на Амал Клуни”, наред сякаш дойде неговият близък приятел Брад Пит. Той също изглежда засегнат от „ефекта Амал”. И това е много добра новина за момичетата по света. Колкото повече примери има за желани, богати и известни мъже, за които е важна не само визията на жената до тях , а и нейните постижения, толкова по-добре.

Увлечението по архитектурата, дизайна и изкуството е това, което е събрало Брад с проф. Нери Оксман, новата му приятелка. Това, че тя е хубавица, тук е още едно доказателство, че светът е пълен с красиви, умни и реализирани жени. И това е причината, поради която искаме да ви разкажем за нея.

Нери Оксман е носител на архитектурни награди и преподавател в MIT (Massachusetts Institute of Technology) – едно от най-реномираните учебни заведения в света. Миналата есен Брад Пит (който откри скулптурата след развода си с Анджелина Джоли) се свързва с нея заради мебел, чийто дизайнер е тя.

Проф. Оксман е на 42 години, с което Брад разбива още едно холивудско клише (звезда на средна възраст с гадже на 20). Тя е с израелски произход и е спокойно разведена с Освалдо Голийов, аржентински композитор, носител на „Грами”. За нея той казва, че е многопластова като цвете.

Нери има PhD по дизайн и понастоящем е преподавател в School of Architecture and Planning Media Lab на MIT. Сред студентите си е известна като rock star преподавател. През 2014 г. е била удостоена с наградата Carnegie’s Pride of America, която се дава на преуспели имигранти. В ТЕD можете да видите и чуете и нейната лекция за пресечните точки между технологията и биологията.

Брад Пит веднага е бил „обезглавен” от Нери Оксман, а според New York Post привличането помежду им е било моментално, заради общите им интереси. Вече са виждани заедно, а и Брад редовно е засичан да влиза и излиза от апартамента й и от офиса й в университета. И двамата вече са били заедно на конференция в Южна Африка.

Дали един ден ще се говори за него като за „съпругът на Нери Пит”, е съвсем друг въпрос. Засега просто се радваме, че Брад не си е избрал гадже по калъпа.