Несесер

L’Absolu Rouge – легендарното течно червило на Lancôme

Най-уникалния подарък за вас, момичета!

L’Absolu Rouge – легендарното течно червило на Lancôme

Lancôme

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи като подарък течното червило L’Absolu Rouge на Lancôme е:

1. Венета Крумова

.......................................................................................................................................................................

25 години след появата си L’Absolu Rouge все още се променя. Легендарното червило на Lancôme – символ на освобождаващата, окриляваща красота – е винаги тук, за да подчертае женствеността, която излъчва щастие.

В сърцето на образа на Жената Absolu стоят сила, целеустременост, увереност, самочувствие и вдъхновение. Тя върви по пътя си свободна и неограничавана от нищо и от никого, следва сърцето си и винаги живее по свои собствени правила. Сред отличителните знаци на абсолютната й свобода е и течното червило, което ви подаряваме днес, защото интензивостта, цветовете и блясъкът, заложени в него, са наистина безкрайни и кореспондират с личността на тази силна и предизвикателна жена. Това не е никак преувеличено, тъй като продуктът е с формула, която е обогатена с комбинация от всички пигменти, цветове и перлени нюанси, които можете да си представите.

Една от вас ще спечели L’Absolu Rouge – легендарното течно червило на Lancôme. За да имате шанс, е необходимо да се регистрирате за участие в играта.

L’Absolu Lacquer създава цветен филм за устните, който е изключително бляскав. Регулирането на интензивността му е много лесно с новия апликатор, който очертава устните с перфектен контур и нанася продукта на фини слоеве. С едно нанасяне устните са блестящи и покрити с лек цвят. Две нанасяния придават повече трептене и силен ефект. С три слоя вече имате покрити като с лак устни, съвършени и въздействащи.