Любов и други бедствия

Моят втори банален списък с мечти

Все още мечтая да се разхождам из цъфнали лавандулови полета.

Моят втори банален списък с мечти

Обикновено януари е месец за равносметка, за търсене на вдъхновение и следване на нови мечти. Мислейки по темата, случайно се подсетих за стар мой текст, който съм писала преди почти две години, и реших да го прочета отново.

Днес моят малък банален списък с мечти ме накара да се усмихна широко, защото приблизително половината от изброеното в него вече е станало реалност, а аз дори не съм го разбрала. Затова реших, че е време за втори списък с банални мечти, който да препрочитам след време и който евентуално отново да ме накара да се почувствам щастлива. [[quote:0]] Мечтая с моя любим мъж да не сме разделени от километрите между София и Лос Анджелис.

Мечтая за сигурност във всеки аспект от живота.

След една дълга и приказна Коледа на гости на най-добрата ми приятелка в новия й дом в Дания мечтая за един летен месец там, изпълнен със сладки приказки, много смях и наздравици с пенливо вино.

Мечтая да посетя и остров Бали, една от малкото екзотични дестинации, които ме привличат.

Мечтая всеки ден да откривам удовлетворение в работата си, за да обичам още повече това, което правя.

Мечтая да виждам повече радост в малките неща около мен.

Мечтая да бъда позитивен човек. [[more]] Мечтая да се науча да се храня с по-полезна храна и да създам свои нови здравословни навици.

Мечтая и малко сън да ми е достатъчен.

Мечтая да открия свой артистичен талант, който е дълбоко скрит дори от мен самата.

И все още мечтая да се разхождам из цъфнали лавандулови полета.

Цяла една година е пред мен, за да се опитам да осъществя неусетно поне малка част от изброеното. Пробвайте и вие, като направите първата крачка с един свой малък банален списък с мечти. И просто ги последвайте!