На бала с нежен дантелен топ и невероятна пола от тафта

На бала с нежен дантелен топ и невероятна пола от тафта
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

С наближаването на абитуриентските балове нараства и напрежението около избора на перфектното облекло. Възможностите за грешки са безброй и се крият и в най-малкия детайл. Точно затова решихме да ви представим някои от най-любимите ни български дизайнери, на които може да се доверите в този специален момент, а защо не и в ежедневието си.

Днес в компанията на Дезире Мерони ви представяме едно от любимите ни предложения, подходящо за всеки специален момент. То е дело на Вяра Георгиева – създател и дизайнер на марката FEDE. Прекрасна разкроена пола от черна тафта и нежен топ от френска дантела с приказно красив гръб.

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...