Несесер

Слънцезащита тип "хендсфри"

Photoderm Max SPF 50+ на BIODERMA се адаптира към вашите навици, а не обратното!

Слънцезащита тип "хендсфри"

Слънцезащитните продукти са много важни за предпазването ни от вредните слънчеви лъчи. Този рефрен неслучайно се повтаря още от началото на всяко лято. Повечето хора разбират това, имат и, поне на теория, използват слънцезащитен продукт. Всъщност отиването до аптеката е лесната част, еднократното апликиране също, но адаптирането на навиците ни към изискванията на продукта е далеч по-трудно. Изграждането на устойчив навик в употребата на слънцезащитни продукти се провокира и от спецификата им – изискването за често нанасяне например (дерматолозите препоръчват нанасяне на всеки два часа). Също така много от кремовете имат мазни, плътни и бавнопопиващи текстури, непрактични опаковки и т.н. 

Днес BIODERMA предлага продукт, който се адаптира към нашите навиците, а не обратното. 

Прозрачният спрей Photoderm Max SPF 50+ за "хендсфри" защита е подходящ за цялото семейство и във всяка ситуация. Нанася се дори на мокра кожа и има невидим завършек.

Високата слънцезащита е подсилена от вътрешна биологична защита – патентът Cellular Bioprotection, която защитава имунитета на кожата и целостта на клетките на епидермиса. Антиоксидантният комплекс предпазва кожата от стареене, причинено от UV лъчите, активира естествените й защитни сили и предпазва ДНК на клетките.

Прозрачният спрей Photoderm Max SPF 50+ е подходящ за всеки вид кожа, дори за най-чувствителната, както и за всяка възраст (за деца над 3 години).

Аерозолният флакон улеснява нанасянето без нужда от разнасяне, благодарение на оптимизирана спрей-система с широк ъгъл на пръскане и продължително фино впръскване на продукта в кожата. Той може да се използва независимо от позицията на флакона - дори, ако е обърнат надолу, няма да блокира, което подпомага лесното достигане до всяка зона на тялото. Спреят е без пропелент и няма нужда от разклащане. Помислено е за всичко така, че да е лесно и удобно, включително и това, че продуктът няма кутия, нито отделна капачка – след впръскване капачето просто се заключва. Единственото условие, което трябва да се спазва при впръскване, е разстоянието от 20 см спрямо тялото.

Текстурата на прозрачния спрей Photoderm Max SPF 50+ е със 100% прозрачна формула, доставяща моментално усещане за свежест. Формулата е силно водоустойчива (до 80 минути във вода), което е особено важно за спортуващите. Можете спокойно да го употребявате и върху мокра кожа – продуктът има липофилна структура, поради което остава високо ефективен.

С прозрачния спрей Photoderm Max SPF 50+ грижата за предпазването на кожата вече не е досадно и ангажиращо задължение, което ни е трудно да превърнем в навик. BIODERMA ни улесняват максимално, предлагайки ни удобен и най-вече адаптиран към нашия личен ритъм начин за слънцезащита.

С подкрепата на Bioderma