Наръчник за пътешественици: Апартаментите Flowers Downtown в Загреб

Наръчник за пътешественици: Апартаментите Flowers Downtown в Загреб
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Съвсем наскоро имах щастието да посетя Загреб и бях истински впечатлена от атмосферата и архитектурата на града. Когато търсихме къде да отседнем, имахме много колебания, защото щяхме да пътуваме с децата. Всеки, който пътува с децата си, знае, че най-добрият вариант е комуникативно и просторно място, което да му позволи да бъде мобилен и да осигури на децата си така необходимия комфорт. За щастие и за разлика от други случаи, този път търсенето ни се увенча с успех и апартаментът, който наехме, отговаряше напълно на очакванията ни и на предлаганата оферта.

В случай че имате желание или планирате да посетите Загреб, ви препоръчвам да обърнете внимание на апартаментите Flowers Zagreb Downtown. Под марката се предлагат няколко напълно оборудвани апартамента в сърцето на Загреб. Когато правиш своята резервация за първи път, не знаеш в кой апартамент ще бъдеш настанен. Ако обаче си запознат, може да се свържеш с хората, които ги менажират, и да попиташ за този, който конкретно те интересува. Ние бяхме настанени в кокетен апартамент с площ около 50 кв.м. на ул. "Petrinjska" 2, която се намира буквално на 2-3 метра от пл. "Бан Йосип Йелачич". Мястото е изключително комфортно и предлага всичко необходимо, включително за семейства с деца. Комуникативно, чисто и на добра цена – напълно конкурентна спрямо всички хотели и възможности за отсядане в града. Обслужването е страхотно, а хората, които ще ви посрещнат, са приветливи, млади и винаги насреща за всякакви въпроси и желания.

Лично ние наехме апартамента през Booking.com, но вероятно има и други възможности.

 

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...