Несесер

Оригинални подаръци от филма „Нито звук“ с Емили Блънт

Двама от вас ще спечелят по един оригинален подарък от филма – фенер за къмпинг или одеяло за пикник.

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат оригинални подаръци от филма „Нито звук“ са:

1. Благовеста Гаджева - фенер за къмпинг

2. Мариана Герова - одеало

.......................................................................................................................................................................

Чухте ли вече за „Нито звук“ с Емили Блънт? Е, ако поради някаква причина не сте, изненадите, които сме ви подготвили днес, са добър повод да научите малко подробности. Двама от вас ще спечелят по един оригинален подарък от филма – фенер за къмпинг или одеяло за пикник. Необходимо е само да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.

„Нито звук“ е режисьорският дебют на Джон Кразински, когото ще видим в главната мъжка роля. В останалите са носителката на „Златен глобус“ Емили Блънт, която вече споменах, Ноа Джуп и Милисент Симъндс (последната участваше в „Свят измислен, пълен с чудеса“ заедно с Джулиан Мур).

Филмът ще ни направи съпричастни към живота и съдбата на едно четиричленно семейство, което е принудено да се подчинява на странно правило – да живее в пълна тишина и мълчание, защото всеки звук би привлякъл мистериозни същества, които нападат без да питат. Звучи зловещо, но и интригуващо и сме сигурни, че този оригинален екшън-трилър ще ни поднесе сериозна доза съспенс.

„Нито звук“ идва в кината на фаталния петък, 13 април.