Mish Mash Fest

Orsetti Pasticceria – в духа на старите италиански майстор-сладкари

Сладкарницата носи духа на старите италиански майстор-сладкари, но и отговаря на изискванията на модерния човек.

Дори и преди ремонта си, сред шума от трафика, бул. "Дондуков" имаше едно място, което ни привличаше като магнит – Orsetti Pasticceria. Италианската сладкарница мами с изкусително осветените си витрини, отрупани с миниатюрни сладкарски произведения, произведени в италианската сладкарска традиция. [[more]] След 15 години в Италия Жоро и съпругата му Деси решават да пренесат в София един продукт, носещ духа на старите италиански майстор-сладкари, но и отговарящ на изискванията на модерния човек. Вниманието им е изцяло насочено към продуктите, задоволяващи най-изтънчения вкус и позволяващи на всички да се докоснат до магическия свят на сладките изкушения.

Успехът в този подход се гради върху внимателен подбор на рецепти от най-добрата италианска и европейска традиция, безкомпромисна селекция на качествени суровини, добре балансирани и изкусно направени сладкиши от ръцете на опитен майстор-сладкар.

Нямаме търпение да ви видим този уикенд на нашия Mish Mash SWEET Fest, където Orsetti Pasticceria ще ни очакват със своя изобилен асортимент за пълна наслада за сетивата.