Мода

От строга елегантност към бляскава вечерна визия в 3 стъпки

Няколко полезни съвета от Денина Мартин, един от най-успешните модни блогъри у нас

Неотдавна стартирахме поредица материали, посветени на тайните на най-успешните модни блогъри у нас. Момичетата илюстрираха свои любими тенденции за есенно-зимния сезон, като избраха да допълнят стайлингите си с аксесоари от новата колекция на Folli FollieНо ето че дойде и декември – най-празничният и изпълнен с множество поводи за събирания с близки, приятели и колеги месец. Затова днес помолихме Денина от Purely Me by Denina Martin да сподели с нас как, възползвайки се от силата на аксесоарите, бихме могли да превърнем класическото офис облекло във визия, напълно подходяща за парти в края на работния ден.

 

Декември е сезонът на празненствата и по всяка вероятност неведнъж ще ви се наложи да останете навън след работа. Именно затова ви представям лесен начин да преобразите със силата на аксесоарите скучното офис облекло в готина вечерна визия. 

Строгата елегантност и умереност в работното облекло може да ви се струва като минус, но всъщност е страхотна възможност да експериментирате смело с аксесоарите. Така направих и аз.

1. Избрах атрактивен клъч с бляскави детайли, който да внесе парти дух.

2. Бялата риза раздвижих с обемна висулка.

3. Останалите бижута подбрах така, че да са също толкова бляскави и празнични. Всички те са част от новата сребърна колекция на Folli Follie.

 

Всички предложения на марката може да разгледате в магазините на Folli Follie, намиращи се в София - Paradise Center (партер), Serdika Center (етаж 1), Ring Mall Sofia (партер).

С подкрепата на Folli Follie