Несесер

Подаряваме ви антицелулитен серум

Като част от подготовката за плажа

Подаряваме ви антицелулитен серум

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък антицелулитен серум KräuterhoF са:

1. Анка Станева

2. Диана Ташева

3. Вили Коджаколева

.......................................................................................................................................................................

Броим дните до най-дългоочакваната лятна среща – тази с морския бряг. Предполагаме, че и при вас е така. Ето защо днес сме решили да ви направим един много подходящ и навременен подарък. Три от вас ще спечелят антицелулитния серум KräuterhoF. Необходимо е само да се регистрирате за участие в Клуба на момичетата.

С този серум в домашни условия можете да проведете ннтензивна терапия срещу целулит. Изключително ефективното си действие продуктът дължи на няколко активни съставки. Кофеинът, карнитинът и есцинът (от див кестен) редуцират мастните депа, дренират тъканите, стягат и изглаждат кожата. Освен това активизират кръвообращението и синтеза на колаген. Лецитинът, пантенолът и маслото от лимонова трева подхранват, хидратират и тонизират кожата. Нежната текстура е съчетана със свеж аромат за едно истински приятно изживяване.

Серумът се нанася веднъж дневно с енергичен масаж там, където е необходимо. Резултат се отчита след 14-дневна употреба: видимо по-гладка и стегната кожа. Остава само да си изберете бански и... bon voyage!