Несесер

Подаряваме ви BOSS THE SCENT: Парфюмите, които прелъстяват

Днес в нашия Клуб на момичетата имаме двоен и много изискан подарък за вас!

Подаряваме ви BOSS THE SCENT: Парфюмите, които прелъстяват

Здравейте, приятели! Печелившита участничка, която ще получи като подарък мъжки и дамски парфюм BOSS THE SCENT е:

1. Виолина Караманова

.......................................................................................................................................................................

Днес в нашия Клуб на момичетата имаме двоен и много изискан подарък за вас! Новите мъжки и дамски парфюм BOSS THE SCENT, които са част от специалната капсулна колекция на бранда, издържана изцяло в черно, ще открият своите притежатели именно сега, в месеца на любовта. Един от вас ще спечели, необходимо е само да се регистрирате за участие в играта.

Луксозни и чувствени, ароматите запалват искрата на взаимното привличане между жената и мъжа BOSS, докато постепенно разкриват своята сила.

Творба на висшето майсторство, мъжкият парфюм THE SCENT е плътен и мощен аромат. Композицията стартира със свеж пикантен джинджър, който носи стимулираща енергия. В сърцето нотката афродизиак манинка от Южна Африка е съчетана с абсолют от ирис, който придава на аромата богата елегантност, миксираща перфектно всички съставки. Извлечен от корена на цветето ирис, ирис абсолют е съставка, известна със своята съблазняваща сила. В основата на аромата пачули дава ново звучене на лукса и заедно с нотките кожа напомня за наситена, интензивна и опушена дървесина, която носи топлина и мистерия на композицията. Прелъстяването е изведено на следващо ниво...

Приканвайки жената BOSS да участва в изтънчената игра на съблазняване, дамският парфюм THE SCENT е луксозен аромат, който прелъстява сетивата. Началото е с плодови нотки медена праскова, които веднага привличат вниманието към себе си. Дълбокото и чувствено сърце е композирано от завладяващ османтус абсолют – рядка естествена съставка, която извежда на преден план скритата тъмна страна на цветето османтус. Междувременно абсолют от цистус и печено какао в основата носят чувствен балсамов завършек, който излъчва топла елегантност.

Опаковките на двата парфюма също ни потапят в лукс, един от символите на BOSS. Мъжкият флакон е с елегантен матов финиш върху лъскава основа, сякаш уловил духа на съблазняването, преди да освободи своята сила. Гладките линии на дамския флакон пък се носят нагоре, очертавайки формата на диамант, а капачката е отражение на култовото копче за ръкавели BOSS.