Несесер

Подаряваме ви фон дьо тен номер 1 на Estée Lauder!

Три от вас ще спечелят този страхотен продукт, в нюанс по избор.

Подаряваме ви фон дьо тен номер 1 на Estée Lauder!

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получи като подарък фон дьо тен Double Wear Stay-in-Place на Estée Lauder са:

1. Елица Влайкова

2. Валентина Ангелова

3. Мария Маринова

.......................................................................................................................................................................

Днес имаме жестока изненада за вас, момичета! Иконичният фон дьо тен Double Wear Stay-in-Place може да бъде ваш благодарение на съвместната ни игра с Estée Lauder. Три от вас ще спечелят този страхотен продукт, в нюанс по избор. Необходимо е само да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата и да си стискате палци.

Уникалната формула на този фон дьо тен е разработена така, че да подхожда на всеки цвят кожа. Продуктът издържа върху лицето цели 24 часа при всякакви условия, като контролира омазняването, без да запушва порите, и оставя кожата с перфектен матов завършек. Покритието му е средно до плътно, но веднъж нанесен, изглежда безупречно и естествено, лек и комфортен е. Не се разтича, не променя цвета си, не оставя следи по дрехите. В България се предлага в гама от 13 нюанса.

И това не е всичко! От 15 до 28 февруари може да закупите Double Wear Stay-in-Place на ексклузивна цена 46 лв. вместо 86 лв.* Освен това на щандовете и в представителните бутици на Estée Lauder имате възможност да получите професионална консултация, както и да се възползвате от ексклузивната iMatch услуга, при която със специален дигитален уред се определя точния за вас нюанс.

*Промоцията важи от 15.02.2018 г. до 28.02.2018 г. или до изчерпване на количествата и не се съчетава с други промоционални активности.