Несесер

Подаряваме ви комплект продукти Esthederm с хиалуронова киселина

Комплектът, който ви подаряваме, включва крем, маска и серум за лице.

Подаряваме ви комплект продукти Esthederm с хиалуронова киселина

Здравейте, приятели! Печелившита участничка, която ще получи като подарък пълен комплект продукти от серията Intensive на Esthederm с хиалуронова киселина е:

1. Любомира Караянчева

.......................................................................................................................................................................

Страхотен подарък сме подготвили днес в нашия Клуб на момичетата! Една от вас ще спечели пълен комплект продукти от серията Intensive на Esthederm с хиалуронова киселина. Единственото условие, за да имате шанс, е да се регистрирате за участие в играта.

Хиалуроновата киселина е молекула, която присъства естествено в кожата, изпълнявайки ролята на воден резервоар. Високите й нива спомагат за запазване младостта на кожата. С цел максимална ефективност Esthederm комбинира три форми на хиалуронова киселина. Серия Intensive, предназначена за дехидратирана кожа, фини линии и бръчки, използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология. Те са подбрани и вложени в перфектно съотношение с оглед на бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето. Резултатът от използването на серия Intensive е по-еластична, по-мека и видимо по-млада кожа.

Комплектът, който ви подаряваме, включва крем, маска и серум за лице. Ето и по-подробна информация за всеки от продуктите.

Кремът Intensive е създаден с три различни форми на хиалуронова киселина. Запълва бръчките и фините линии, като хидратира интензивно и в дълбочина. Незабавно изпълва горния слой на епидермиса за моментален ефект.

Маската Intensive, комбинираща две форми на хиалуронова киселина, овлажнява интензивно. Продуктът компенсира дехидратацията и възстановява плътността на кожата. Бръчките са коригирани, а тенът – свеж и сияен.

Серумът Intensive също комбинира три форми на хиалуронова киселина. Благодарение на ултра хидратиращия ефект кожата става еластична, мека и сияйна с повишено чувство на комфорт. Бръчките и фините линии са изпълнени и по-малко видими.