Несесер

Подаряваме ви подхранващия серум за мигли Bonilash

За миглите освен че можем да полагаме адекватни грижи, можем и да се възползваме от ефективни подхранващи продукти.

Подаряваме ви подхранващия серум за мигли Bonilash

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък подхранващ серум за мигли Bonilash са:

1. Теодора Георгиева

2. Елена Петева

3. Адриана Владимирова

.......................................................................................................................................................................

Широко разпространено е мисленето, че за миглите нищо не може да се направи – или ги имаш, или ги нямаш. А и да ги имаш, с възрастта стават все по-тънки, редки и незабележими. Това обаче е един огромен мит.

За миглите освен че можем да полагаме адекватни грижи, можем и да се възползваме от ефективни подхранващи продукти като серума Bonilash, който имаме удоволствието да представим тук и да подарим на три от вас, членовете на нашия Клуб на момичетата.

Bonilash е продукт с премиум качество, в чиято основа стои активната съставка bimatorpost, стимулатор на растежа, благодарение на който се постигат удължени, сгъстени и наситени мигли. Тази съставка е в контакт с фоликула на косъма, активира растежа му, удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли. Другите допълващи съставки в серума са подбрани така, че да заздравяват корена на миглите и да подобряват вида и състоянието им – урея (хидратиране), биотин (подхранване), пантенол (успокояване).

Първите видими промени могат да се забележат след 6 седмици редовна употреба на подхранващия серум Bonilash, а за максимален резултат трябва да сме стрикти и да ползваме продукта редовно 12 седмици. За да задържим вече постигнатите резултати се препоръчва поддръжка и серумът да се нанася 2-3 пъти седмично /при тази честота на нанасяне, една опаковка е достатъчна за период от около 6 месеца/. През целия период на използване спокойно може да се носи грим през деня. Продуктът може да се използва от хора, носещи контактни лещи, както и от такива, боядисали миглите си с къна.

Употребата на серума Bonilash е много лесна – нанася се вечер след премахване на грима на сухи клепачи и само по дължината на горните мигли (подобно нанасянето на очна линия). Серумът е дерматологично и офталмологично тестван и при правилна употреба е безопасен за здравето.

За да участвате в играта и да спечелите подхранващия серум за мигли Bonilash, е необходимо да се регистрирате в Клуба на момичетата.

А ако нямате късмет този път, имайте предвид, че в момента Bonilash се предлага с почти 50% намаление в аптеките и онлайн, като промоцията е валидна до изчерпване на количествата.