Несесер

Потопете се във вълшебната коледна колекция на Sephora

Christmas beauty park е толкова вълшебна, че няма как да не й отделим специално внимание!

За много момичета празничната колекция на Sephora няма нужда от представяне, но ние ще й обърнем специално внимание, защото я намираме за повече от вълшебна. [[more]] Както всяка година, и този сезон марката събра в една невероятна колекция тематични козметични и грим продукти, идеи за подаръци за приятелки и ексклузивни предложения от популярни брандове. Всички те са обединени от темата Christmas beauty park и имат за цел да ви потопят в една истинска нежна зимна приказка, обилно поръсена с много блясък за разкош.

Дизайнът на опаковките в колекцията, за която всички говорят, е решен в романтични тонове в розово, бяло и златно и е допълнен от един приказен герой – малка лисичка, която ще ви плени с чара си.

Ще откриете богата селекция от продукти за тяло и баня като душ гел с блестящи частици, маски и кремове за ръце, перли и ароматни соли за вана, нежни лосиони за тяло с типичния за колекцията аромат Cotton flower и още много.

Великолепните грим продукти от колекцията също ще ви завладеят и ще ви накарат да мечтаете за повече празнични поводи тази Коледа. Различни видове палитри сенки за очи, палитра за лице с бронзирища пудра, руж и хайлайтър, сетове с продукти за устни, сетове с лакове за нокти и балсами за устни са само част от нещата, които със сигурност ще пожелаете да си подарите.

А за финал аксесоарите от серията ще допълнят цялото ви празнично преживяване. Маската за сън лисичка, златният несесер, пиличките за нокти, огледалцето, ластиците за коса и четките за грим са просто очарователни и са все неща, които трябва да имате.

Побързайте да разгледате Christmas beauty park в магазините на Sephora, защото Коледа наближава!

С подкрепата на Sephora