Prototype 23 – усещане за класа и лежерен шик

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

За първи път видях неща на Prototype 23 преди около две години по време на едно представяне в концептуалното дизайнерско пространство ИВАН АСЕН 22. Бях силно впечатлена от изчистения силует и излъчване на моделите и липсата на претенция.  Две години по-късно Prototype 23 продължават да развиват своя изключително изчистен, впечатляващо елегантен и лежерен стил, успявайки да уловят магията на ефирната съвременна романтика и градски шик.

Когато разглеждаш последната им колекция, няма как да не се пренесеш на някоя красива яхта и да не се разходиш по крайбрежните улици на популярен курорт. Силуетите са свободни и леко обгръщащи женското тяло, материите са естествени и внимателно подбрани, принтовете - ефирни и почти прозирни.

Изключително силна колекция, която заслужава да бъде забелязана от всички момичета, залагащи на минималистичния градски шик, красивите свободни силуети и висококачествените материи. 

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...