Изкуство

Рийз Уидърспун отново ще е в розово!

Хубава, богата и в розово. Но най-вече блондинка!

Рийз Уидърспун отново ще е в розово!

Хубава, богата и в розово. Но най-вече блондинка! Ел Уудс, която помним като разглезена фриволна тийнейджърка, спечели сърцата ни преди доста години, когато реши, че най-добрият начин да си върне гаджето, е да я приемат в колежа му.

И оттам се заплете една страшно симпатична история, с която Рийз Уидърспун (тогава на 25 години) покори холивудския Олимп. Ел Уудс се оказа безстрашно момиче, което не вижда границите на възможностите си и вместо да се бори със системата, я променя. 

Има нещо много сладко в това, че Рийз Уидърспун се връща към „Професия блондинка”, защото Ел Уудс вероятно има много какво да каже на жените сега.

Носител на „Оскар” за ролята си на Джун Картър и един от най-влиятелните продуценти в Холивуд в момента (с „Големите малки лъжи” начело на списъка), вдъхновителка на онлайн книжен клуб и все така усмихнато и слънчево момиче, Рийз направи официално съобщение, че „Професия блондинка” 3 ще го бъде! С розов бански, плаваща върху дюшек в басейна.  

 


Хората полудяха, включително и ние! А това, което се знае отвъд оригиналното потвърждение, не е много, да не кажем нищо. Което прави тръпката от очакването дори още по-силна.