Самочувствието си има свой верен приятел

Самочувствието си има свой верен приятел
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Днес сме на гости на красивата Лора от Empurple, с която си поговорихме по някои момичешки теми. В началото Лора ни изненада малко с признанията си, но после ни разкри и тайната на перфектния си външен вид. Вижте какво има да ни каже Лора. За нас беше много полезно, а и сме напълно съгласни с нея, че всяка жена заслужава да се чувства красива.

Аз съм от онези хора, които трябва да полагат адски много усилия, за да поддържат кожата си в добро състояние. Ген – това е обяснението ми. Признавам си, че понякога помагам на този мой ген с нередовен сън, нездравословно хранене и неподходяща козметика... Вече обаче съм му хванала цаката и знам какви продукти да ползвам, за да предотвратя или поне да "хвана" навреме новите пъпчици! За съжаление, онова, което се е случило през годините, така ще си остане: разширени пори, спукани капиляри и някой друг белег от пъпка.

Имам много трудна кожа – комбинирана към мазна, предразположена към поява на пъпки и черни точки, с чувствителни участъци, склонни към зачервявания. Е, дори и да звучи зле, всъщност не е чак толкова зле. Точно защото в дните, в които положението не е добро, имам страхотен продукт, който да прикрие недостатъците и да повдигне самочувствието ми.

Говоря за VICHY Dermablend [3D Корекция]. Това е невероятен фон дьо тен и го казвам без притеснение, че е възможно да подлъжа някого към неподходяща покупка. Много силно покривен, може да прикрие какви ли не недостатъци и несъвършенства по кожата – от пъпки, петна, зачервявания, до белези и дори татуировки! Няма нужда от основа за лице, Dermablend сам успява да изравни повърхността на кожата и да прикрие разширените пори и други неравности. Той е за хора, които наистина искат да прикрият недостатъци по кожата си, а не просто да изравнят тена.

Когато за пръв път реших да използвам фон дьо тен, влязох в аптеката и попитах за такъв, който да не вреди на кожата ми, а напротив – да съдържа съставки, които да се борят с несъвършенствата на мазната и акнеична кожа. Това беше преди доста години. Още тогава ми препоръчаха фон дьо тен на марката VICHY. Радвам се, че днес предлагат отново такъв продукт, и то в пъти по-добър за мен.