Mish Mash Fest

Създаден за любов!

Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition

Създаден за любов!

Наближава дългоочакваният уикенд за второто сладко издание на Mish Mash SWEET Fest, с което ще отбележим празника на любовта!

Сред участниците, които ще ни гостуват, са и нашите приятели от Baileys. Те ще ни представят горещи като страстна любов напитки в своя специален кът. За да сме напълно изкушени от празника, ще можем да опитаме и да се насладим на неустоимите комбинации Baileys с кафе и шоколад!

Baileys е създаден за любов! Тайната на неустоимата кадифена прелест се крие в допълнителните съставки в ликьора – ирландска прясна сметана с богат вкус, превъзходно какао и божествен ванилов аромат.

По време на двата дни на феста ще научите тайните на няколко вкусни коктейла с Baileys, в които ще се влюбите от пръв поглед и които ще можете да приготвите за любимия си човек не само на празника, а и във всеки момент, в който се чувствате влюбени. Ако пък просто искате да подарите любов, омайната напитка в красива бутилка Baileys е идеалният подарък за Свети Валентин.   

Заповядайте на Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition на 10 и 11 февруари 2018 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 18 часа.

С подкрепата на Baileys