Нещо очаквано

Уикенд маршрути: Белослава и градски пътувания за момичета

Петък е!

Уикенд маршрути: Белослава и градски пътувания за момичета

Снимка: kaboompics.com

Тази седмица уикенд маршрутът ни включва фестивални музикални преживявания, един истински женски ден, вълнуващ концерт на Белослава и сетивни градски пътувания за експериментатори и откриватели.

Ето и подробностите за събитията, които очакваме с нетърпение.

 

Петък

Фестивална музикална вечер

За поредна година София Филм Фест ще поднесе на посетителите си и една интригуваща програма от музикални събития. Всяка вечер 9 до 15 март зала за събития "В парка" ще се превърне в сцена за нови фестивални музикални преживявания. Не ги пропускайте!

9 март в зала за събития "В парка" (малкото НДК) от 22 часа. Вход: свободен.

 

Събота

Женски ден

В събота е време за един истински женски ден, с който да отпразнувате неповторимостта, красотата и спонтанността. На събитието GIRLS DAY ще ви очакват момичетата от Smart Sisters Co. със сладък шоколад и съвети как да се грижите по-добре за себе си. Vino Orenda Wine Shop ще разказват красиви истории в кристални чаши. Надя от Минерална козметика ще представи най-новите цветове за пролетта и ще ви посъветва кой е най-подходящ за вас. А момичетата на лятото от Vintage Summer Fashion ще представят новата пролетна колекция, както и една голяма изнeнада, започваща с www...

10 март в Cosmos Coworking Space на ул. "Ангел Кънчев" 3 от 11 до 19 часа. Вход: свободен.

 

Гласът, който вдъхновява и разнежва

Съвсем логично денят по женски може да продължи с един наистина приятен концерт на Белослава. Гласът, който вдъхновява и разнежва, ще ви очаква в клуб Terminal 1. Началото на изпълнението е в 22:30 часа.

10 март в клуб Terminal 1 на ул. "Ангел Кънчев" 1 от 22:30 часа. Вход: с билети оттук или на място.

 

Неделя

Сетивни градски пътувания

Неделята е отредена за една необичайна гледна точка към града и неговите измерения. Създадени от "Театър на сетивата София" и Института за изследване на Тишината, сетивните градски пътувания се случват отвъд думите, като същевременно въвличат и провокират всичките сетива на участниците (зрение, обоняние, слух, осезание и вкус). Това са пътувания за експериментатори, за откриватели и за всички, които търсят поетичното измерение на живота около нас. А маршрутът им е тайна, която се разкрива само на пътуващите.

11 март от 14 до 18 часа. Цена на пътуването: 60 лв. Необходимо е предварително резервиране на място тук.