Несесер

Уловете пеперудите и вземете специален подарък от Avon

Тази пролет Avon стартира нова пърхаща кампания.

Уловете пеперудите и вземете специален подарък от Avon

Комплект парфюм и лосион за тяло Аvon Eve Alluring

Тази пролет Avon - компанията за жени, която вече 125 години е олицетворение на красотата, оптимизма и иновацията, стартира нова кампания, вдъхновена от грацията и красотата на пеперудите.

Нейната идея е следната: в следващите няколко каталога (К04-К06/2018) ще има редица продукти, маркирани със символ „пеперуда“. Поръчайте част от тях за общо 20 лв., включително 1 спирала по ваш избор, и уловете 1 „пеперуда“. Пребройте събраните „пеперуди“ и ги обменете за специалните комплекти, включени в кампанията за символичната цена от 49 ст.

Kолкото повече пеперуди сте събрали, толкова по-скъпи са и специалните продукти като себестойност. Още по-хубавото е, че можете да използвате събраните „пеперуди“ както пожелаете: уловете 10 и вземете 1 специален комплект от опциите за 10 пеперуди или пък 2 специални комплекта от опциите за 5 пеперуди.

А ето и само част от прекрасните продукти, които избрахме ние и които при поръчка ще донесат и на вас пърхащи „пеперуди“: спирала за ултра обем Avon True, комплект парфюм и лосион за тяло Аvon Eve Alluring, матиращо червило True Colour Perfectly Matte цвят Wild Cherry, лак за нокти с гел ефект Avon Mark цвят Wine and Dine.

Условията за събиране на пеперуди можете да видите в Брошури 05 и 06. Офертата е валидна до изчерпване на количествата. Пълната информация за тази кампания можете да откриете на www.avon.bg.

С подкрепата на Avon