Mish Mash Fest

Virgin Cakes, специалните торти

Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition

На предстоящия сладък Mish Mash Fest ще ви срещнем за първи път с Virgin Cakes. [[more]] Те предлагат широка гама от уникални ръчно изработени торти, за които използват органично чисти продукти. Много от техните ключови съставки идват направо от собствени органични овощни градини и полета и по този начин марката винаги гарантира техния произход, високо качество и свежест.

Всички торти са без глутен, имат много веган торти и сурови сладкиши, а някои рецепти могат да бъдат направени с нисък гликемичен индекс, за да са подходящи и за диабетици.

От Virgin Cakes вярват, че всеки заслужава вкусна торта с високо качество, независимо от алергиите или хранителните си предпочитания.

А на феста при тях ще можете да опитате няколко био безглутенови торти на парче. Ще представят покритата с шоколад лешниково-портокалова торта, вегетарианските бадемово-черешова торта и ябълковa спайс торта, както и най-търсената и любима био гараш. Наличните торти ще са до изчерпване на количествата, затова не се бавете много.

На място ще можете да се консултирате по поръчки, включително при специални предпочитания, диети и алергии. Ще го има и пълното меню на Virgin Cakes за заявки и още информация и продукти от фермата им в България.

Заповядайте на Mish Mash SWEET Fest - St. Valentine Edition. Той ще се проведе на 10 и 11 февруари 2018 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 18 часа.