Mish Mash Fest

Wanderlust Bags с нова муза

Mish Mash Fest – Autumn edition

Следващият участник, който ще ни гостува на есенното издание на Mish Mash Fest, пристига при нас чак от слънчева Варна. [[more]] Тя се казва Веселина и е създател, дизайнер и идеен генератор на чаровния бранд за аксесоари Wanderlust Bags.

Освен добре познатите плетени клъчове, чантите с дъно и капак bucket bag тази есен Веси ще ни представи и една съвсем нова муза за марката. Това е колекцията под надслов "Wood-love-story" – любовната история, която заформят с дървото. Освен него като материал при новите чанти ще видим също кожа и плетиво.

А както досега, Wanderlust продължават тенденцията за уникалност на всеки един модел – за момичетата, които ценят и харесват уникалността, а пък и тя им отива.

Освен всичко това, тъй като не е есен, ами направо почти зима, авторката ще подготви и от най-любимите си шалове от истинска мериносова вълна, меки и супер пухени, в нови цветове – колоритни и весели.

Не пропускайте да ни посетите на Mish Mash Fest – Autumn edition. Той ще се проведе на 14 и 15 октомври 2017 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 19 часа.

Ще ви очакваме!