Mish Mash Fest

Wanderlust за свободолюбивите мечтателки

Mish Mash Fest - Summer is coming

Следващият участник, който ще ни гостува на Mish Mash Fest, идва чак от красивата Варна. Тя се казва Веселина и е създател, дизайнер и идеен генератор на прелестния бранд за аксесоари Wanderlust. [[more]] Wanderlust е марка за аксесоари и ръчно плетени чанти от памучни нишки. Началото на проекта е поставено с любимите на много момичета клъч чанти, като към тях екипът изработва колиета и гривни от същия материал – за да се получи една истинска завършеност не само цветово, но и стилово.

Идеята за създаването на Wanderlust е плод на внезапна муза, която много бързо се превръща в цяла концепция. Това не е просто хоби или бизнес, а една бохо идея – отражение на самата Веси.

На феста от бранда ще ни представят новата колекция от чанти, създадена за спонтанните момичета – онези, които с лекота позволяват на вятъра да разроши косите и полите им. Онези с високите токчета, но също и с кецовете, а понякога и босоноги. Онези, които не спират да търсят и гонят, които вярват в приказки и чудеса и не се отказват да сбъдват своите!

Ще видим и специалната серия от кожени аксесоари Wild, създадена за непокорните свободолюбиви мечтателки, които се надпреварват с времето, понеже то никога не им стига. Които са готови да тръгнат в неизвестна посока, взимайки със себе си само приключенския дух и желанието да откриват нови хоризонти, нови приятели, нови малки радости и най-вече себе си!

С Wanderlust ще ви очакваме на Mish Mash Fest - Summer is coming в новата и уютна зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) на 13 и 14 май от 10 до 19 часа.