Mish Mash Fest

Тениските за пътешественички

Mish Mash Fest – Summer edition

На предстоящото издание на Mish Mash Fest ще ви срещнем и с Гери Владева – автор на блога When Woman Travels, който е създаден, за да бъде полезен на жените при техните пътувания. [[more]] На феста Гери ще ни представи един свой любим проект – тениските #WWTcollection. Авторката създава тази серия от тениски с принт с идеята не само да не забрави кътчетата по света, които е имала късмета да посети. Всички те са твърде хубави и уникални, за да останат само в нейните спомени, затова тя е открила начин да ги сподели. Точно това стои в основата на нейните дизайни, вдъхновени от пътешествия до близки и далечни места, пълнещи очите с мечти и красота.

За тениските и другите продукти в #WWTcollection Гери използва свои авторски снимки, като същевременно се опитва да представи най-специфичните особености на съответното място. Например червените цветове на пейзажите в Мароко или пък забавния начин, по който японците показват храната в ресторантите...

Заповядайте да се срещнете с най-добрите български творци на Mish Mash Fest – Summer edition. Той ще се проведе на 01 и 02 юли 2017 г. в градинката на Once Upon a Time Biblioteka от 10 до 19 часа.

Ще ви очакваме!