Мода

15 шопинг находки от Fashion Days за по-вълнуващо и цветно лято

Бански, ефирни рокли и ярки аксесоари - вижте какво сме ви подготвили в днешната селекция!

С тази мрачна пролет сякаш още по-силно го очакваме това лято, което ще настъпи официално през този месец. И въпреки че до скоро дори не смеехме да приберем якетата си, то още с първите дни на юни ни се прииска да извадим всички рокли, поли и цветни аксесоари, за да го призовем това ярко слънце, под което искаме да блестим в най-хубавите си дрехи. Но винаги се оказва, че гардеробът има нужда от малко обновяване и когато от Fashion Days обявят „Коледа по никое време“*, ние вече задръстваме кошницата си с неустоими шопинг находки. Още една чанта ли? О, не, даже две, защото лятото няма да е същото без някоя красива сламена кошница, която не носим само на плажа, но адаптираме лесно и в градския си стайлинг, особено когато измерваме уикенда с пикник в парка или брънч с приятелки.

Но пък точно тази чанта си я представяме с някоя ефирна миди рокля. Цветна, разбира се! Въпреки че и мини дължините ни изкушават, особено ако фигурата ни го позволява. Тогава заменяме кецовете с елегантни сандали на ток, задължително в ярък цвят, за да се получи още по-свеж и слънчев стайлинг, перфектен за някое градинско парти.

Запазваме цветната вълна, особено ако е в актуалното розово (все пак всички очакваме филма „Барби“ този юли), дори и за офиса, когато комбинираме елегантен разкроен панталон с тишърт или риза. Красивите поли от коприна в съчетание с топ също са опция, особено ако след работа ни очаква някакво по-елегантно събитие.

Но тъй като през лятото най-много си мечтаем за плаж, море и свежи коктейли, нямаше как да не включим в днешната си селекция и бански. И по-точно се спряхме на целите модели, които не излизат от мода, още повече, че са подходящи за почти всички типове фигура. Но докато този на Ted Baker е по-женствен и в цветен принт, то неоновото лилаво на банския на HUGO е онази щипка дързост, от която плажния ни стайлинг се нужда от време на време. Добавяме му къси дънкови панталони и се отправяме на парти под звездите, за да танцуваме боси в пясъка. Но такова е лятото – изважда ни от обувките и ни дава онова вълнение, заради което го очакваме толкова нетърпеливо!

*Кампанията е валидна за посочените „Коледа по никое време" селекции и се провежда в периода от 18:00 ч. на 06.06.2023 г. до 21.06.2023 г. или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.

С подкрепата на Fashion Days