Несесер

15 влюбени двойки ще получат вълнуващ подарък от Avon!

Днес ви разказваме малко повече за новите аромати на Avon – Perceive Soul дамски и мъжки.

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък урок по танци за двама + новите аромати за нея и него AVON Perceive Soul са:

1. Цанка Златкова

2. Христина Станчева

3. Живка Йосифова

4. Вяра Христова

5. Благовестина Филипова

6. Габриела Момчилова

7. Емилия Петкова

8. Галя Цонкова

9. Силвия Русева

10. Румен Попов

11. Елена Василева

12. Вера Маджарова

13. Павлина Братанова

14. Божана Иванова

15. Светослава Виденова

.......................................................................................................................................................................

Днес ви разказваме малко повече за новите аромати на Avon – Perceive Soul дамски и мъжки, и бързаме да споделим с вас новината: 15 от вас заедно със своите половинки ще имат шанса да присъстват на едно ексклузивно събитие на 21 август. Там освен подаръци (самите парфюми, разбира се) ще ви очакват и много страст, красота и незабравими емоции с аржентински привкус. Мястото е танцово студио Tango & Pepper, а специалната изненада – урок по танци за вас и партньора ви!

Единственото условие е да се регистрирате за участие в играта и да отговорите на въпроса „На какво ухае твоят партньор?“.

Perceive Soul дамски и мъжки парфюм е романтичното продължение на класическия Perceive, който е един от емблемите на марката. Ароматите олицетворяват онази по-зряла връзка между двама души, които се познават добре и творят хармонията помежду си. Свързаност и искрена обвързаност, допълване, споделяне, разбиране, баланс, стабилност – както в любовта, така и в танца. Когато връзката е преминала отвъд първичното привличане, когато е нищо по-малко от духовна близост.

В сърцето на Perceive Soul са сияйните водни акорди. В дамския аромат долавяме уханна акация и сладък мускус, а в мъжкия взимат превес сочната смокиня и нежното пачули.

Любовта ухае и танцува, момичета! Готови ли сте да я изживеете по най-вълнуващия начин?