Общество

3 истински находки за първия учебен ден

Можете да ги откриете в LIDL само следващата седмица

Макар и все още във ваканционно настроение, лятото бавно и неусетно се изплъзва между пръстите ни, а вълненията около първия учебен ден бързо ще заменят доброто и лежерно настроение с тревоги около подготовката за предстоящата учебна година. Но ако сме достатъчно добре информирани, пазаруването може да се превърне във вълнуващо приключение за откриване на интересни находки. През последните години гледам на тези покупки като възможност да избера за децата си качествени и красиви дрехи, аксесоари и ученически стоки. Днес ще ви разкажа за моите най-ценни находки за най-малките, които макар и все още в предучилищна възраст, вече навлизат в ученическия живот и трябва да се подготвят подобаващо, независимо дали са все още в последната група на детската градина, или в подготвителен клас в училище. 

Тази година се подготвих със списъка за първия учебен ден в началото на август, за да се ориентирам лесно, когато излязат промоционалните предложения на Lidl. Още следващата седмица в периода от19 и от 22 август ще може да откриете интересни текстилни предложения за най-малките. От опит знам, че там мога да намеря страхотни неща, но трябва да реагирам бързо, защото офертите важат до изчерпване. А аз не съм единствената, която знае, че качествените стоки невинаги са скъпи. Както и че Lidl всяка година (след средата на август) предлага ценни находки за живота на малките ученици. 

Находка #1

Безспорно ученическата раница е един от най-важните аксесоари, като се използва все по-често и в горните групи на детската градина. Но за мен още по-важен е несесерът, който се оказва верен приятел на децата (особено по-малките, които обожават да рисуват и оцветяват) през цялата учебна година. На пазара има различни несесери – плоски и кръгли, нискобюжетни и наистина скъпи, като цената зависи както от качеството, така и от това дали ги купувате празни или пълни. Повечето родители нямат търпение за детайлите, защото списъкът от продукти за първия учебен ден им се струва доста задължаващ. Но истината е, че много от ученическите несесери на пръв поглед са пълни с разноцветни моливи и флумастери, а доста скоро след старта на годината става ясно, че качеството им не е било най-доброто. 

Затова всяка година избирам несесерите Herlitz от промоционалните оферти на Lidl. Те са качествени и красиви, във варианти за момичета и момчета. Закопчават се удобно с цип, разгъват се лесно за бърз достъп до цветните моливи и флумастери, химикалка, гумичка, острилка и линийки. Herlitz е немски бранд, лидер в производството на офисни и ученически стоки в Европа, доказал се с богата гама от качествени продукти на разумни цени. 

И още ... 


Находка #2

Често допускана грешка в подготовката за детска градина и училище от някои родители е, че инвестират в празнични тоалети за първия учебен ден, а забравят, че децата основно се нуждаят от ежедневни и спортни дрехи и обувки. Като повечето майки с опит, отдадени на подготовката за 15 септември на по-голям ученик и на ученичка в предучилищна група, знам, че не цената, а качеството на продуктите е от основно значение. Децата се нуждаят от леки и удобни дрехи за игра, затова следващата седмица няма да пропусна да взема няколко спортни долнища за децата ми. 

Lidl предлага страхотни дизайни за момичета и момчета, подходящи за всеки вкус. За момичетата съм избрала няколко варианта – долнище в розово с красив акцент с дъга, предпочитан от голямата ми дъщеря, която мечтае да стане принцеса. Изборът ми за малко по-малката бандитка е друг там ще заложа на по-неутралното сиво долнище, което обаче има нежен акцент надпис и сърчице в нежни цветове. За племенника ми ще избера всички налични варианти (знаете как е да имате момчета). След детската градина играе с приятели в градинката, тренира плуване и тенис, нуждае се от удобни спортни панталони, а да не говорим и колко пъти губи спортните си екипи. 

Спортните дрехи на Lidl имат гаранция за качество от немския институт „Хоенщайн“. Освен това, както можете да видите и от снимките, те са със свежи дизайни и децата се чувстват наистина страхотно в тях. И да ви напомня отново – купувайте комплекти от няколко бройки, за да можете да комбинирате дрехите на децата, за да се радват на разнообразен гардероб.

И още ... 


Находка #3

Аз лично комбинирам памучните спортни долнища с тениски, тънки блузи с дълъг ръкав и по-плътни спортни блузи. Не съм любител на горни и долни части в един цвят и за момичетата ще избера сиви долнища с розови блузи и обратното розови долнища със сиви блузи. За момчета изборът също е голям, като горните блузи могат да се комбинират с удобните за всяка възраст дънки или с долнища. Цветовете им са подходящи за големи приключенци, които делят деня си между класната стая и игрището. 

Ще продължавам да следя офертите за новата учебна година, като съвсем скоро ще ви запозная с предложенията за по-големи ученици, които можете да намерите във веригата магазини. Няма да пропусна и богатата селекция от тетрадки, помагала, ученически пособия и творчески материали, които ще ви спестят много средства, а и усилия, защото освен че са изгодни, тези стоки са налични и докато пазаруваме продукти за семейната вечеря. Вече не е нужно да планираме дълги дни на пазар за подготовка на учениците, а можем да го правим между другото бързо, лесно и успешно. Защото знаем, че в Lidl добрите находки са много. 

С подкрепата на LIDL Bulgaria