Несесер

5 неща, които трябва да имаме, за да сме неотразими в офиса

Малка селекция от няколко задължителни продукта, които са абсолютен хит това лято

5 неща, които трябва да имаме, за да сме неотразими в офиса

Снимка: Bruce Mars

Знам, че е юли и че масово хората се надпреварват да качват снимки на дюни, морета, острови и вълни, но някои от нас са все още в града и офисът е нашият „плаж“. Не, не ходим по бански на работа, нито си позволяваме други кой знае какви волности по отношение на облеклото. Просто държим на свежия летен външен вид, макар да прекарваме по-голямата час от деня на закрито. 

Можем ли да бъдем неотразими и в офиса, при това във всеки един момент? Сега, предполагам, в съзнанието ви изплуват неколкочасовото взиране в монитора, гримът, който е един сутринта и съвсем друг в края на деня, жегата или дъждът, които понякога в обедната почивка си правят нелепи шеги с нас. Но отговорът всъщност е „Да, можем“ – с помощта на малка селекция от няколко задължителни продукта, които са абсолютен хит това лято.

Те идват в малки компактни опаковки, за да можем да ги носим със себе си навсякъде и по всяко време. За целта дори не се нуждаем от огромна дамска чанта (която да тежи безмерно). Откриваме следващите 5 продукта в магазините на Sephora, където те са на фокус до 14 август.

TONY MOLY Мини стик за очи в симпатична опаковка

Мини стикът ревитализира уморените очи. Незабавно усещаме онзи така приятен охлаждащ ефект, пълен релакс и свежест, все едно сме се събудили бодри току-що. Всичко това – благодарение на екстракта от бамбук и морската вода, които успокояват и хидратират всеки тип кожа.


MERCI HANDY Матиращи листчета

Тези матиращи листчета се притичат на помощ, когато имаме нужда от бързо освежаване на грима. Предлагат се с три различни аромата. Комплектът, който между другото изглежда много сладко и за мен лично е страхотно попадение, включва 50 бр. листчета, гъбичка и огледалце.


WATERMELON Мини опаковка почистващи кърпички

Опаковката съдържа 10 бр. кърпички, за да не заема излишно място в чантата ни, но и за да ни осигури нещо, без което не можем. Могат да се ползват за лице и очи, без нужда от изплакване. Не причиняват дразнене, не омазняват кожата, нито я карат да лепне, а ароматът им е летен и неустоим.


EGYPTIAN MAGIC Многофункционален крем

Ако не знаете за какво е този крем, ще ви кажа, че той буквално е готов за употреба във всяка ситуация. Овлажнител за суха кожа, балсам за устни, лек при раздразнения – това са само част от приложенията му. Наистина магически продукт, който задължително трябва да присъства във всяка дамска чанта.


HOOLA Мини матова бронзираща пудра

Тази пудра (на снимката в средата долу) е сама по себе си истинско бижу. И както всяко бижу, тя има способността да ни кара да сияем. Само едно движение и ефектът е „уау“ – като целунати от морското слънце, но в офиса, пред компютъра. И това ако не е лукс...

С подкрепата на Sephora