Момичешки тайни

„8 март е време за мен“

Посланията, които вдъхновяват

„8 март е време за мен“

„Жена-мечта: жената, която сбъдва мечтите си“, „За Деня на жената слагам червения килим за моята майка“, „8 март е време за мен“ – това са само част от вдъхновяващите послания на dm, които ни напомнят, че да, този ден е специален и ние имаме право да се чувстваме специални, обгрижени и обичани. Защото често, забързани между закуската на децата, онлайн работната среща в Zoom и още хилядите задачи, които ни очакват всеки ден, забравяме, че понякога нямаме нужда от повод, за да сложим любимо бижу дори за вечеря у дома, или да получим покана за среща от човека до себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от dm Bulgaria (@dm_bulgaria)

Затова пък си имаме празниците, за да извадим от гардероба най-женствената си рокля, да оправим косата си, да си сложим от любимия парфюм и да си подарим една вълнуваща среща с момичетата. Международният ден на жените е точно един от тях. Ден, в който се обръщаме към жената вътре в нас, която понякога пренебрегваме, и освен букет на своята майка, подаряваме един и на себе си. Защото често няколко красиви лалета могат да върнат усмивката на лицето ни. И може да не ни изненадват със закуска в леглото, но пък ние сме готови да се изненадаме с нещо красиво и приятно.

А докато избираме подарък за себе си, сме готови да открием нещо и за най-важните нежни в живота ни – майките, сестрите, бабите, лелите, дъщерите, приятелките ни... Имаме поне няколко, които с удоволствие бихме за радвали с нежен аромат, който добавя няколко неустоими нотки женственост към всеки тоалет.

И тъй като идва нов сезон, през който ни се налага да сменяме някои от козметичните си продукти, всяко момиче би се зарадвало на продукт, с който да се грижи за кожата си ежедневно.

В същото време обаче не бива да пропускаме и декоративната козметика, особено ако знаем кое е любимото червило на най-добрата ни приятелка или сме сигурни, че тя има нужда от нова палитра сенки за очи или спирала.

Ако обичате да добавяте онези детайли, които правят дома ви по-уютен и топъл, то със сигурност няма да подминете някоя ароматна свещ или ароматно масло, които ще поглезят сетивата ви. И са също толкова подходящи за подарък.

Това са само малко чест от нещата, които можем да открием в дрогерии dm и с които да направим този 8 март по-красив, по-слънчев и по-вълнуващ!

 

С подкрепата на dm