Mish Mash Fest

Активиа напитка – един от задължителните плодови аксесоари за лятото

Mish Mash Fest – Summer Forever by Somersby

Активиа напитка – един от задължителните плодови аксесоари за лятото

Снимкa: Марияна Петрова/mamuri photography

Остават броени дни до Mish Mash Fest – Summer Forever by Somersby и вече нямаме търпение да се срещнем с вас там.

Летният ни фест отново ще събере на едно място пъстрите таланти на най-добрите български дизайнери и творци. На 09 и 10 юни в градинката на Once Upon a Time Biblioteka от 11:00 до 20:00 часа ще бъде много весело и украсено! Очаква ни двудневен усмихнат празник за приятели и зареждане за лятото с последните новости от колекциите на авторите ни.

Наши гости ще бъдат и Активиа, за да освежат слънчевия ни уикенд със страхотните си продукти за пиене.

Суперсвежите и плодови напитки, които ще можете да опитате по време на феста, са любимите и добре познати малина и нар, праскова и маракуя, киви и ягода, и новият изкушаващ вкус вишна.

Благодарение на Активиа този уикенд на феста ще може да се включите и в безплатна практика по Интегрална йога, която е добър отговор на напрегнатото ни ежедневие. Двете групи в събота и неделя от 11:00 до 12:00 часа ще сa с Александра Вукашинович, която води практики в студио You Yoga. И са подходящи за всички, които се стремят към здраве, вътрешен мир и баланс, независимо от физическата им подготовка.

Затова не пропускайте да ни посетите поне за малко този уикенд, за да се насладите на лятото с нас! Освен уникалните аксесоари, с които може да се зарадвате на феста, не забравяйте и своята Активиа напитка!

С подкрепата на Данон България