Градски находки

Apivita – натурални продукти с грижа за здравето и красотата

Всичко започнало през 1979 г. в една малка аптека – аптеката на Никос и Ники Куцианас, които черпели своето вдъхновение от продуктите, произведени от пчелите в богатата гръцка флора, и от Хипократовия холистичен подход за красота и здраве.

Apivita – натурални продукти с грижа за здравето и красотата

От известно време на нашия пазар се предлага една нова гръцка марка за натурални продукти с грижа за здравето и красотата. След като наскоро посетих за първи път приказния магазин на Apivita в Notosgalleries, реших да ви разкажа малко повече за него и продуктите, които предлага, както и за чудесната история, която стои зад марката.

Всичко започнало през 1979 г. в една малка аптека – аптеката на Никос и Ники Куцианас, които черпели своето вдъхновение от продуктите, произведени от пчелите в богатата гръцка флора, и от Хипократовия холистичен подход за красота и здраве. Така Apivita се превърнала в първата натурална козметична компания в Гърция.

През следващите 35 години страстта и мирогледът на марката обхващат не само Гърция, но и още 14 държави по света, в които козметиката се предлага – отскоро и България е една от тях.

Споделям и малко повече информация за продуктите на Apivita, част от които разгледах в магазина. Те са богати на натурални съставки (от 85% до 100%) и комбинират екстракти от 5500 растения от гръцката флора. Съдържат чисти пчелни продукти и органични етерични масла. Съставките им са внимателно подбрани и клинично тествани с цел оптимална ефикасност за кожата и тялото. Не съдържат парабени, пропиленгликол, силикони, изкуствени оцветители и аромати. А обикновената вода в тях е заместена с растителни екстракти, за да се увеличи действието на продуктите.[[more]]Усвояват се бързо и въздействат ефикасно върху кожата, докато успокояват сетивата и повишават настроението, създавайки благотворно и съживяващо усещане.

Наистина ви препоръчвам лично да ги посетите в Notosgalleries и да разгледате цялата гама от продукти, за да изберете най-подходящия и необходим за вас. Разнообразието в магазина е голямо, персоналът е любезен и отзивчив, а обстановката, сред която ще попаднете, ще ви пренесе на едно много специално и ароматно място, за да ви накара да се почувствате наистина сред природата.