Изкуство

Justice League - запомнете това заглавие

Бен Афлек като Батман, Гал Гадот като Жената-чудо и Джереми Айрънс като Алфред

Justice League - запомнете това заглавие

Аз съм от жените, които обожават филми за супергерои. Изгледала съм повечето важни и не толкова важни както на кино, така и на телевизионния екран (включително и мега глупостта Iron Fist, който ще е в центъра на The Defenders на Marvel и малко ме загубиха). С две думи, имам самочувствието, че мога да разпозная, когато на хоризонта се задава нещо голямо, a Justice League ще се докаже като голям на 17 ноември. [[more]] За съжаление, Бен Афлек май ще е за последен път в прилепския костюм. След „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” изглеждаше, че е почти идеален за Батман (въпреки че за мен Батман е и винаги ще е Крисчън Бейл). С Гал Гадот са страшна двойка и не крия, че се надявам и на някакви искри между Брус Уейн и Даяна Принс, а новината, че на Бен Афлек може да му е за последно, е много, много лоша и слага малко прът в колелата на Гал Гадот. Но аз все пак се надявам това да не е вярно, да е някаква реклама и да се разберат някак си – все пак което не се купува с пари, се купува с много пари. Важно е и заради Алфред (Джеръми Айрънс), който е най-страхотният Алфред в историята, затова не искам да го губим за нищо на света.

Режисьор на Justice League e Зак Снайдър, сценарият е на Крис Терио („Арго”), в ролите са Бен Афлек, Гал Гадот, Езра Милър, Джейсън Момоа, Рей Фишър, Хенри Кавил, Ейми Адамс, Кони Нилсън, Джеръми Айрънс, Амбър Хърд, Джо Мортън, Уилям Дефо, Дж. К. Симънс, Джон Клийз, Джеси Айзенбърг, Даян Лейн, Кирън Хайндс, Били Кръдъп.

И така, ето го и 4-минутният трейлър на DC, който е центриран около Wonder Woman – обяснимо, след фурора, който предизвика. Мащабен, направо епичен, придружен от не по-малко впечатляващ постер. Почти нямам търпение да стане ноември!