Момичешки тайни

Да събудим миглите си, момичета!

Вече има начин да удължим миглите си, като използваме и събудим собствения им потенциал, заложен от природата... вижте как:)

Да събудим миглите си, момичета!

Преди няколко месеца една сутрин се случи да пътувам в асансьора със съседката, която живее на нашия етаж. В маломерното пространство на асансьора, продукт на модерното ни строителство, буквално се “нанизах” на миглите на Ради. Като крила на среднощна, огромна пеперуда, пърхаха те - божествено красиви и женствени. Не се въздържах да я попитам директно - какво чудо си направила с миглите си, бе, Ради? Да не си си сложила и ти екстеншъни?

Тя загадъчно се подсмихна и ми напомни, че знае от мен за горчивия ми опит с изкуственото удължаване на мигли и не е посмяла да опита, но затова пък е открила друго безобидно и невероятно ефективно средство за подхранване и растеж на мигли. 

Оказа се някакъв серум за мигли, с който започнала да маже клепачите си преди месец и половина някъде и вече имаше поразителен ефект. Благодарих ѝ от сърце и забързах към офиса с цялото нетърпение на земята, за да намеря повече информация. 

Казва се FEG и работи по един много логичен принцип, като използва естествения механизъм за растеж на косъма. Косменият фоликул има две основни фази - на растеж и на почивка. Космите на миглите имат много по-дълго заложен период за почивка, отколкото тези на главата и тялото ни, защото в противен случай биха усложнили процеса на зрение с прекомерната си дължина:) Това, което този серум прави, е буквално да събуди миглите ни от сън, като удължи периода на растеж малко повече и доведе до използването на целия, заложен във всеки от нас, потенциал на дължина на миглата. 

Нямаше как да не опитам! Вече почти два месеца използвам FEG сутрин и вечер за по-бърз ефект, защото нямах търпение да се видя с по-дълги мигли и трябва да кажа, че в момента миглите ми са нещото, което харесвам най-много във външността си! Принципно нямам кой знае какви мигли и без спирала почти не излизах от вкъщи преди. Днес обаче абсолютно мога и без нея, защото миглите ми са почти двойно по-дълги и по-извити, отколкото с каквато и да е спирала. На всичкото отгоре пораснаха порпорционално и във външния край на клепача станаха много по-дълги и приятно извити, отколкото във вътрешната, което направи очите и погледа ми много по-нежен и женствен:)[[quote:0]]

Преди време опитах с екстеншъни и си направих такава брутална алергия към лепилото, с което бяха залепени, че едвам се оправих. Освен това, през цялото време имах усещането за присъствие на чуждо тяло в зоната на клепача и окото, като нещо, което не мога да отмия, нещо нечисто. Не коментирам цената, нуждата от постоянна поддръжка и факта, че в края се оказах с почти половината от миглите си, които опадаха заедно със залепените на тях екстеншъни. Доста време ми беше необходимо, за да възстановя поне собствените си мигли. И накрая, макар и не толкова важно, но тази процедура нямаше този естествен ефект на полегатото и постепенно удължаване от вътрешния към външния край на окото, за който говорех преди малко и който страшно ми харесва. Единственото предимство беше, че стана веднага, нищо друго.[[more]]Но както и да е… сега си имам красиви, дълги, здрави и извити (защото преди не бяха и се налагаше да ги извивам всеки ден) мигли, при това са си моите. Просто са събудени и по-активни, а не задрямали. FEG серумът е почти като водичка, която се полага с четчица като очна линия - бързо и лесно. Вижте в сайта или на ФБ страницата им, има много информация за ентусиастките да опитат:)

Смело мога да кажа, че това е най-хубавото нещо, което съм правила някога за външния си вид! И не го пазя само за себе си:)