Диви илюстрации

Диви илюстрации

Снимки: Almost a Brand

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Almost a Brand ще се завърнат на пролетното издание на Mish Mash Fest с още повече усмивки и изненади от талантливи български дизайнери.

Марката свързва български творци и производители, за да създават креативни и качествени продукти. И така всяка тяхна тениска подкрепя своя илюстратор, български тъкачи, шивачи и печатари на текстил.

Новата серия тениски на Almost a Brand е посветена на всички онези любими, щури и невероятни хора в живота на всеки от нас, с които имаме специална връзка и с които се чувстваме #ОтЕднаПорода. Освен досегашните диви илюстрации на феста ще видим и пет нови дизайна под надслов #ОтЕднаПорода в дамски и мъжки модели и в доста разнообразни цветове.

Заповядайте на Mish Mash Fest - Spring Edition, за да изберете своята дива тениска. Той ще се проведе на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат "Червената къща" на ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...