Нещо очаквано

Дни на женските страсти

До 11 март

Дни на женските страсти

Снимка: The Mall

В най-нежния месец от годината всичко, което може да вълнува една жена, ще ви очаква в The Mall по време на Дни на женските страсти.

Програмата започна на 8 март с едно много специално събитие. Експерти гримьори от Sephora и dm и фризьори от The Mall се погрижиха да направят всяка една жена още по-красива. Колелото на късмета зарадва много от посетителите със страхотни подаръци и награди, осигурени от dm.

Своя осмомартенски следобед в The Mall прекараха и блогърките Антоанет Пепе и Ивана Александрова. Двете момичета бяха подготвили специални уъркшопи, на които даваха полезни съвети от първо лице на своите последователи, както и на всички посетители. Младата блогърка, влогърка и майка Антоанет Пепе разказа за най-актуалните тенденции в модата за пролетта и сподели своите съвети за бърз и лесен стайлинг за всекидневието. Ивана пък се погрижи да представи водещите тенденции в грима, като сподели ценни трикове за бърза и красива грим визия, постигната с любимите й продукти от козметичната селекция на The Mall.

В ранния следобед креативно арт настроение внесоха артистите от "Рокакока", които показаха страхотни начини за декорация на дрехи и кецове. Малко след това експертите по био козметика от "Балев Био Маркет" показаха как могат да бъдат създадени ефективни домашни продукти за тяло с био продукти.

Ако не сте успели да посетите The Mall вчера, имаме добра новина. Дните на женските страсти продължават до 11 март с Beauty Expo. На него всички посетители ще могат да видят и първи да тестват най-новите продукти на Chanel, Carolina Herrera, Paco Rabanne, Eucerin, Braun, L’Oréal Paris и Corset. Само в дните на изложението клиентите ще получат безплатни съвети, ексклузивни отстъпки, много подаръци и ще видят полезни демонстрации от бюти експерти.

 

С подкрепата на The Mall