Любов и други бедствия

Една жена на 57

Име: Карин Ротфилд Професия: модна икона Главен редактор на Vogue France в най-успешните му години между 2001 и 2011, изгонена със скандал в началото на тази година след като (твърди се) изпратила в Макс Мара едно палто от новата колекция на Балмен и палтото се появило абсолютно същото в магазините на Макс Мара скоро след това. На десеторно по-ниска цена, разбира се. В момента Карин купува дрехи за големите магазини в Ню Йорк и след броени месеци очаква първото си внуче - твърди, че ще го научи да се обръща към нея с „Мадам“. Никога не носи къси поли, винаги е с обувки с връзки, косата й пада върху

Една жена на 57

Име: Карин Ротфилд

Професия: модна икона

Главен редактор на Vogue France в най-успешните му години между 2001 и 2011, изгонена със скандал в началото на тази година след като (твърди се) изпратила в Макс Мара едно палто от новата колекция на Балмен и палтото се появило абсолютно същото в магазините на Макс Мара скоро след това. На десеторно по-ниска цена, разбира се. В момента Карин купува дрехи за големите магазини в Ню Йорк и след броени месеци очаква първото си внуче - твърди, че ще го научи да се обръща към нея с „Мадам“.

Никога не носи къси поли, винаги е с обувки с връзки, косата й пада върху лицето и има бръчки, с които се гордее. На петдесет и седем години е и, уверявам ви, преди тридесет години е била напълно незабележима. Карин е от онези жени, които с времето намират своя стил и своята сила и успяват да излъчват и двете. Не се страхува да е ексцентрична, да е прекалено шик и да отстоява своя личен стил извън модните тенденции. Както казва една приятелка – жени като тази ни карат да живеем с оптимизъм! Това са снимки от фотосесията на Карин за последния брой на списание „W“, като половината дрехи са от личния й гардероб.